Posten……..Norge

Abonnerar du på Programbladet, så sikrar du deg å få det i postkassa «før» det kjem i butikken!
Slik lyer reklamen, for bladet som ikkje har fått med seg at posten som no køyrer rundt i raude fine bilar ikkje kan makte det same, som postmannen med sin gamle sykkel og tunge postveske klarte for 50 år sidan.

I mi postkasse ligg bladet og glor stygt på meg tirsdag etter middag………
I praksis kan eg hoppe over dei to første dagane og gå rett på onsdag

I dag har eg sagt det opp!

3 kommentarer til «Posten……..Norge»

  1. Heilt rett! Har sjøv hatt mnge utfall mot posten etter vonde og til dels meiningslause opplevingar der eg via pakkesporing på nettet har sett dei sårt etterlengta pakkane mine hoppe kringom i Noreg utan å kome eit steg nærare meg!

  2. Akk, stundom er det vanskeleg å vite kven ein skal skulde… posten eller Aftenposten? For vår del er det nærliggande å kalle avisa Dagenetterpåposten . For dagar med dårleg ver kan ein rekne med at fly ikkje klarar å lande, men på dagar med sol burde avisa klare å kome fram saman med reklamen. Uansett: Firda Tidend klarar oftast å kome på dagen. Så då kan ein koke kaffi og les den! Fin blogg forresten!

    Anders

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *